Verhuren vakantie van particulier aan particulier

Verhuren vakantie van particulier aan particulier : Al terugvinden onze kleine aankondigingen onroerende van seizoenverhuren tussen particulier.
Aarzelt niet om de lijst van aankondigingen uitzonderlijke te raadplegen : Verhuren van vakantie, worden kamer van gastheren, onderdak, huisvestingen in elk soort en onderdak van kwaliteit u op onze aankondigingen geleverd.

Location vacances Holiday rental Vermietung ferien
Alquiler vacaciones Affitto vacanze Verhuren vakantie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Deze website is volledig GRATIS

Verantwoordelijkheid

onze site en partners worden beschouwd als uitgevers van advertenties die door andere adverteerders geplaatst worden.

Hierdoor is de informatie die op de website onze site en partners verschijnt onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de adverteerders en wordt niet gewaarborgd door onze site en partners, die niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor onduidelijkheden of onjuiste informatie in de advertenties.

Huurders of vakantiegangers

onze site en partenaires kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor onderhandelingen en zakentransacties tussen huurder en eigenaar, aangezien wij daarover geen enkele contrôle uitoefenen. Op dit gebied moet de huurder zelf alle nodige voorzorgsmaatregelen treffen op het moment van de reservering (correct opgesteld huurcontract, nagaan van de identiteit van de eigenaar, enz.).

Adverteerders : eigenaars of beheerders

U alleen bent volledig verantwoordelijk voor het nagaan en onderzoeken van alle terugvorderingen door huurders of eigenaren. U neemt de volledige verantwoordelijkheid op u voor het gebruik van alle informatie die zich op de websites van Vacances-Location en partners bevindt.

Als onze site en partners niet in staat zijn om het vereiste niveau van service te verlenen, om wat voor reden dan ook, inclusief pech aan servers, internetverbinding of andere voorzieningen (telefoon, elektriciteit, enz...) of in het geval van overmacht (oorlog, stakingen...) kunnen onze site en partners in geen geval aansprakelijk worden gesteld. onze site gaat geen onkosten aan die de door de klant voor de service betaalde prijs overschrijden

Als u uw eigendom van de markt wilt halen, kunnen wij uw advertentie tijdelijk van de website halen en hem later weer terugplaatsen. In dit geval blijft uw advertentie geldig volgens de aanvankelijk geplande duur (de einddatum blijft dezelfde en wordt niet verlengd).

Klachten van huurders

onze site en partners behouden zich het recht voor om een advertentie van de website weg te halen, als er bijvoorbeeld klachten ontvangen worden van huurders of als wij oordelen dat er een mogelijk risico bestaat voor huurders. Als dit geval zich voordoet, kunnen wij het noodzakelijk achten dat de eigenaar of beheerder van de advertentie verantwoording aflegt.

Garanties voor adverteerders

onze site en partners maken zich sterk voor het zo breed mogelijk verspreiden van de advertenties die hen worden toevertrouwd. Ondanks deze belofte, kunnen onze site en partners, als uitgevers van advertenties, het resultaat of de gevolgen van het adverteren niet garanderen.

Inschrijvingen en tarieven

Door onze site en partners te gebruiken of te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de termen en voorwaarden van deze verantwoordelijkheden.

Vertrouwelijkheid van informatie

De verantwoordelijken van de website onze site en partners zijn verplicht de privacy van zijn leden en bezoekers te beschermen. Als u zich op onze site inschrijft of antwoord geeft, kunnen wij u uw naam, adres en voorkeuren vragen. Met deze informatie kunnen wij een beter aangepaste service verlenen en doelgerichter met u communiceren. Als onderdeel van de dienstverlening van onze site en partners, moeten we contact met u op, inclusief e-mail, voor follow-up advertenties, om hun publicaties of hun optimalisaties te bieden, om nieuwe diensten te introduceren, of om de hoogte van de gebeurtenissen en nieuws voor u van belang.

Wij kunnen ook van de gecombineerde informatie gebruik maken om de voorkeuren van onze gebruikers in te schatten en de ergonomie van de website te verbeteren. De gegevens worden niet bekendgemaakt of verkocht aan andere ondernemingen of organisaties, behalve aan onze partnernetwerken die uw advertentie plaatsen.

Voor de goede prestaties van de diensten, gaat u ermee akkoord dat de informatie die u op uw advertentie (formulier totstandbrenging of wijziging van uw advertentie en foto's) openbaar worden gemaakt en worden uitgezonden op ons netwerk, als websites onze partners. Het gebruik van informatie die je openbaar maken is niet de verantwoordelijkheid van de onze site of een van zijn partners.